Εχουμε επιλέξει να έχουμε διοδικό λέιζερ, το Soprano Ice Platinum, με τρία μήκη κύματος που εμπεριέχουν και το μήκος κύματος που εκπέμπει μία λάμπα αλεξανδριτη.


Τα διοδικά λέιζερ είναι ό,τι πιο εξελιγμένο έχει να μας δώσει η τεχνολογία σήμερα, στον τομέα της αποτρίχωσης με λέιζερ.
Όλα τα λέιζερ σκοπό έχουν να φτάσουν στο βολβό «ρίζα» της τρίχας και να τον κάψουν. Για να φτάσουν στο βολβό χρησιμοποιούν την τρίχα σαν αγώγιμο μέσο, περίπου όπως το ρεύμα περνά μέσα από ένα καλώδιο. Όσο μεγαλύτερο ποσό ενέργειας φτάσει στο βολβό τόσο καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα θα έχουμε.
Διοδικό χαρακτηρίζεται το μηχάνημα που παράγει τη δέσμη του λέιζερ από μία συστοιχία διόδων. Αυτό το κάνει να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά.
1. Το σημείο που εκπέμπει τη δέσμη εφάπτεται στην επιδερμίδα .
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχει το φαινόμενο της σκέδασης και ΔΕΝ καψαλίζεται η τρίχα, δυο φαινόμενα που παρουσιάζονται στα μηχανήματα που το σημείο εκπομπής της δέσμης απέχει λίγα εκατοστά από το δέρμα μας όπως οι Αλεξανδρίτες. Σε αυτά τα δύο φαινόμενα έχουμε απώλεια ενέργειας. Συνεπώς τα διοδικά διοχετεύουν μεγαλύτερο ποσό ενέργειας στο βολβό της τρίχας και είναι ένας από τους λόγους που δίνουν τα καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.
2. Τα διοδικά μπορούν να εκπέμψουν τη δέσμη του λέιζερ στο μήκος κύματος της επιλογής τους.
Το μήκος κύματος καθορίζει δύο παράγοντες, Α) το βάθος διείσδυσης της δέσμης, γιατί δεν είναι όλοι οι βολβοί στο ίδιο βάθος και Β) το βαθμό απορρόφησης της ενέργειας.
Το αρνητικό είναι ότι όταν έχουμε ένα μήκος κύματος που θα φτάσει και τους πιο βαθείς βολβούς δεν θα απορροφηθεί αρκετό ποσό ενέργειας και όταν θα έχουμε ένα μήκος κύματος που θα απορροφηθεί μεγάλο ποσό ενέργειας δεν θα φτάσει σε όλους τους βολβούς.
Άλλα γνωστά μηχανήματα έχουν περιορισμό στο μήκος κύματος. Ο Αλεξανδρίτης, ένα από τα πιο γνωστά λέιζερ, μπορεί να εκπέμψει μόνο στα 755 νανόμετρα και το Νd -YAG , ένα λιγότερο γνωστό λέιζερ, μόνο στα 1064. Ένα διοδικό μπορεί να εκπέμψει από τα 755 έως και τα 1064. Τα διοδικά επειδή τεχνολογικά υπάρχει η επιλογή, κατασκευάζονταν με διόδους που εκπέμπουν στα 810 νανόμετρα σαν μία χρυσή τομή. Το διοδικό που διαθέτουμε, το soprano ice platinum, έχει διόδους που είναι χωρισμένες σε τρία ίσα μέρη και εκπέμπει στα 755, στα 810 και στα 1064νανόμετρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Δηλαδή έχουμε όλα τα μήκη κύματος των λέιζερ που χρησιμοποιούνται σήμερα σε ένα μόνο μηχάνημα. Ετσι μπορούμε να φτάσουμε και στους πιο βαθείς βολβούς και να απορροφάται όσο το δυνατό περισσότερη ενέργεια.
Το soprano ice platinum έχει πιστοποίηση από τον FDA για αποτελεσματική και ασφαλή για τον ασθενή θεραπεία και είναι το μόνο Διοδικό λέιζερ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φωτοτυπο 6 όπως ενός Αφρικανού. Η εφαρμογή του μπορεί να πραγματοποιηθεί όλούς τους μήνες, ακόμα και το καλοκαίρι .Αποτελεί το γρηγορότερο και είναι το λιγότερο επώδυνο μηχάνημα της αγοράς και την καλύτερη επιλογή για τις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Ευχαριστούμε
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2103390523